Du är här:

Företagsutveckling

Näringsliv, Hedemora kommun finns för dig som är företagare. Vi arbetar med utveckling av de befintliga företagen i kommunen.

Företagsrådgivning

Vi har kostnadsfri och konfidensiell rådgivning för att utveckla befintliga företag i kommunen. Välkommen att kontakta oss!

Nedan finns exempel på vad vi kan hjälpa till med:
- Finansieringsfrågor
- Se över möjligheter till bidrag vid investeringar
- Mark och lokaler
- Myndighetskontakter och tillstånd
- Kompetensförsörjning

Företagslots

Ska du etablera eller utveckla ett företag som berör flera olika kommunala avdelningar eller som kräver flera tillstånd? Då erbjuder vi i Hedemora tjänsten ”Företagslots”. Det är en kostnadsfri tjänst där syftet är att göra det enklare för dig! Vid ett informellt möte träffar du olika tjänstemän med kopplingar till just ditt företag.

Läs mer: Företagslots

På länkarna till vänster så kan du läsa om våra Företagsfrukostar som vi arrangerar en gång per månad. Du kan även läsa om våra Företagsbesök som vi gör, tillsammans med kommunalråden, varje vecka. Hör gärna av dig om du vill att vi kommer och besöker ditt företag!


filmen om hedemora

Älven, skogen, det böljande odlingslandskapet. Solen, vattnet, den lilla staden och möjligheten till att vara både nära och tillsammans – eller i lugn och ro på egen täppa. Vi är många som älskar Hedemora – och allra mest gör vi det nog för de människor som finns här. Familjen, vännerna, grannarna och de bekanta.

Och Hedemora har plats för fler. Fler besökare! Fler invånare! Fler som hjärtar Hedemora.

I filmen Hedemora välkomnar lyfter vi fram Hedemoras styrkor och det bästa med att leva här.

- Sprid gärna filmen vidare! Den tillhör dig och mig och är fri för alla att använda och visa upp, säger Kristina Backlund, kommunikationschef på Hedemora kommun.

- Vi hoppas att filmen blir ett stöd för företagare vid rekryteringar och inflyttning, eller liknande, säger Sofie Jutner, tf näringslivschef.

Välkommen till Hedemora!

KONTAKT

Anna_beskuren_helsvart.jpg

Anna Malmestrand
Näringslivsutvecklare

0225 - 341 71
anna.malmestrand@hedemora.se 


Borjaeget.JPG

Vill du starta, utveckla eller överlåta företag i Dalarna?

Börja här!

Eller kontakta oss så vägleder vi dig så att du hamnar rätt bland alla regionala aktörer.