Digital Företagsfrukost Hedemora

Datum: onsdag den 3 mars
Tid: kl. 8.00 - 9.00
Plats:

Sker digitalt. Koppla upp dig genom att klicka på länken: Klicka här för att delta i mötet.

Anmälan: Ingen anmälan krävs


Alla har möjlighet att koppla upp sig via sin mobil eller dator och följa sändningen digitalt. Du behöver inte använda videoläge utan kan bara välja att lyssna på mötet. Instruktioner för att logga in ser ni nedan *).

Coronaviruset har inte tagit ledigt och läget är fortfarande allvarligt. Vi fortsätter därför med att arrangera kommande företagsfrukost digitalt.

PROGRAM 

Kommunalråden och kommundirektören har ordet
Stefan Norberg, Lillemor Gunnarsson, Annika Strand

Skola/näringsliv
Fadderföretag har besökt vardera besökt en klass i årskurs 7. Niklas Nordahl och Sten Hårdbåge, Bildningsförvaltningen, berättar hur det har gått.

Värderingsdrivet företagande - en trend hos unga
Marcus på Coompanion berättar om upplevda förändringar vad gäller värderingar hos unga utifrån perspektivet att själv vara ung och jobba med företagsrådgivning. Detta stöttas upp av Kairos futures rapport kooperation på framtidens villkor som visar att ungdomar lockas av företagande, gärna tillsammans med andra, som bidrar till hållbarhet. Vidare diskuteras att unga ställer högre krav som konsumenter på företag att jobba hållbart och ansvarstagande. Vad innebär denna förskjutning för framtidens företag? 

Vinnarna i Bästa UF-företag i Hedemora
Ergonomia UF kör sin företagspresentation och vi får dessutom höra om hur man arbetar med Ung Företagsamhet på Martin Koch-gymnasiet.

Dalarna - Sveriges bästa ungdomsregion
Att Dalarna ska bli ett län där unga känner att deras röst blir hörd och att de är en del av samhällsutvecklingen, det kräver samverkan! Vad innebär ett rättighetsbaserat ungdomsperspektiv, och hur tänker Hedemoras unga kring jobb och om framtiden i kommunen?

Region Dalarnas ungdomsstrateger Christina Nordmark och Elin Haag berättar mer om regionens arbete med den ungdomspolitiska strategi som är under revidering, och kort om Hedemoras Lupp-resultat.

PP-presentation Region Dalarna

På gång hos Hedemora Handlingskraft

På gång hos Hedemora Näringsliv

Solskenshistorier eller 1-minutare
Här finns möjlighet för företagare att kort presentera sina tjänster, goda exempel, innovativa idéer eller solskenshistorier. Anmäl deltagande till sofie.jutner@hedemoranaringsliv.se

Välkommen!

*) Instruktioner för att logga in på mötet
Vi använder Microsoft Teams. Har du inte detta i din dator så kommer du ändå att kunna vara med eftersom länken drar igång en ”gästinloggning”.

Anslut via din dator eller mobilapp
Anslut strax innan avsatt tid genom att klicka på länken ovan. Då blir du insläppt i seminariet och du kan när du själv vill lämna mötet.

Några ”regler” som vi alla måste följa för att det skall fungera på ett bra sätt

- Endast medverkande och samtalsledaren har mikrofon och kamera påslagna när presentation ska ske.

- Deltagarna ges möjlighet att ställa frågor på chatten som vi sedan lyfter in i samtalet.

Nytt och osäkert
Känns detta nytt och osäkert så skicka gärna ett mail med ditt telefonnummer till anna.malmestrand@hedemoranaringsliv.se så hjälps vi åt att få detta att fungera.

Sprid gärna detta i dina nätverk
Vi är tacksamma om du vill sprida länken för anslutning i dina nätverk. Eftersom aktiviteten är öppen för alla så finns det inget som begränsar anslutningen. 

 


KONTAKT

Sofie_beskuren_svart.jpg

Sofie Jutner
0225 - 348 67
sofie.jutner@hedemoranaringsliv.se

Företagsfrukostar 2021:
(första onsdagen varje månad)

3 februari
3 mars
7 april
5 maj