Långshyttans utveckling

langshyttanbeskuren.jpg

Utvecklingen av Långshyttan – en pärla med potential!

Under våren 2021 inledde vi en satsning på att utveckla Långshyttan och locka fler invånare och företag till platsen. Långshyttan med sin historia, sin vackra natur och sitt fördelaktiga läge är en plats som vi vill visa fler. Och vi vill ha din hjälp!

Gemensamt bjuder Hedemora kommun och Hedemora bostäder in till workshopar för inspel, idéer och framtidsutveckling. Se powepointpresentationer och minnesanteckningar till höger här på sidan.

Ny träff Långshyttans utveckling den 12 april

Stort tack alla för ert engagemang och viljan att bidra till Långshyttans utveckling. Vid nästa träff fortsätter vi att gå igenom de resterande arbetsgruppernas arbete. Vi kommer att fortsätta prata och förankra förslaget om multisportarena/utegym och lekpark.  Vi har med vår nye kommundirektör som får presentera sig lite kort. Möjlighet finns också att se Hedemora Bostäders fina visningslägenhet. Vi tar en promenad efter mötet för de som vill, nu när det är lite ljusare på kvällarna.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås under kvällen.

Alla, nya som gamla deltagare är varmt välkomna.

Datum: tisdag den 12 april
Tid: 
kl 18 – 20.30
Plats: Folkets hus i Långshyttan
Anmälan: nedan. Senast den måndag fm 11 april.

Ev. förening/företag  
Förnamn*   
Efternamn*  
Mailadress  
Ev. specialkost  
   

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection Regulation) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225- 340 00.