Du är här:

Upphandlingar

Huvuddelen av Hedemora kommuns upphandlingar sker via Upphandlingscenter som är en gemensam organisation för Hedemora, Ludvika, Falun, Borlänge, Gagnef och Säter.

 
Upphandlingscenter annonserar alla planerade upphandlingar på E-avrop. Där kan du som företagare kostnadsfritt registrera ett konto och lägga en bevakning på kommande upphandlingar som är aktuella för ditt företag.


  
Aktuella upphandlingar
Se aktuella annonser gällande Hedemora kommun på E-avrop

Läs mer: Aktuella upphandlingar  

Planerade upphandlingar
Se planerade upphandlingar gällande Hedemora kommun på E-avrop.

 

Gällande avtal
Se gällande avtal hos Hedemora kommun på E-avrop
Läs mer: Avtal

Upphandlingscenter

UpphandlingsCenter ansvarar för all upphandling i kommunerna med undantag av direktupphandlingar och byggentreprenader. På Upphandlingscenters hemsida finns information för dig som är, eller är intresserad av att bli, leverantör till Hedemora kommun.

Upphandlingscenter


  • Direktupphandling

  • Direktupphandling ansvarar respektive kommun för själva. 
    Mer information  om direktupphandlingar finns på  Upphandlingsmyndighetens  hemsida.

Vill du som företagare öka möjligheten att göra affärer med Hedemora kommun? Nu kan du registera företaget inför kommande direktupphandlingar i vårt Leverantörsregister.

Leverantörsregistret

Upphandlingsdialog Dalarna

Upphandlingsdialog Dalarna, UDD, är det forum som ska förmedla kunskap, visa goda exempel och ge metodstöd vid upphandling. UDD vänder sig främst till små företag, men även till upphandlande myndigheter.

Det övergripande målet för arbetet är att det ska bli fler små företag i Dalarna som lägger anbud och deltar i offentlig upphandling

Läs mer: Upphandlingsdialog Dalarna